Displayannonsering

Displayannonser är den marknadsföring du stöter på när du som läsare besöker våra digitala plattformar. Fasta budskap, animerade annonser, filmklipp eller annat – smart förpackat i samma paket. Genom att annonsera via mobil, desktop och surfplatta når ert företag effektivt ut till tusentals läsare. Varje dag.

Kontakta oss Läs mer

Varför displayannonsering?

Via displayannonser öppnas nya möjligheter för att interagera med er målgrupp – oavsett om de befinner sig hemma, på jobbet eller är på resande fot. Kungsbacka-Postens nyhetssajt, kungsbackaposten.se.se, besöks varje vecka av tusentals personer och våra experter hjälper er att utforma annonsen för att den ska uppfylla just era mål. Dessutom optimerar vi löpande för att ge bästa resultat samt levererar en slutrapport med resultatet av er marknadsföring.

Visa format och priser

Behöver du hjälp med annonsmaterialet?

Ta kontakt med vår digitalproduktionsavdelning för att få snabb och professionell hjälp med att ta fram passande material till dina annonser. På så sätt behöver du inte tänka på alla tekniska detaljer och kan istället fokusera på din verksamhet.

Läs mer om grafisk formgivning och annonsproduktion